دنیامالی: فدراسیون بولینگ و بیلیارد روند مدال آوری اش را ادامه بدهد
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تخصصی مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک با فدراسیون بولینگ و بیلیارد صبح امروز یکشنبه ۵ بهمن ماه۱۴۰۳ برگزار شد. در این جلسه در ابتدا محمدرضا عابدی محزون گزارشی تفصیلی از مسابقات world games ۲۰۲۵ و کسب سهمیه علی قره گوزلو در این مسابقات و همچنین مدال آوری و شرایط پیش روی این مسابقات ارائه داد.
در ادامه هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد ضمن تقدیر از وزیر ورزش به واسطه حمایت هایشان از فدراسیون، گزارش مبسوطی از اقدامات فدراسیون در حوزه های گوناگون اعم از مدال آوری، فرهنگی، هوش مصنوعی، چشم انداز پیش روی فدراسیون و… بیان کرد.
در ادامه به ترتیب محمدرضا داورزنی مشاور وزیر، نصرالله سجادی مشاور رئیس کمیته ملی المپیک، فریبا محمدیان معاون ورزش بانوان، محمدشروین اسبقیان معاونت قهرمانی و محمد تابع دبیرکل کمیته ملی المپیک و سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع نکات و نقطه نظرات خود را پیرامون مسائل گوناگون درباره فدراسیون بولینگ و بیلیارد مطرح کردند.
در این بخش علی سلطانپور سرپرست دبیری فدراسیون، فاطمه احمدی نائب رئیس بانوان، لیلا معدنی خزانه دار، سعید ابولسانی مدیر تیم های ملی، کامران شهلا سرمربی تیم ملی، اشکان دوستار و شاهین سلطانپور مسئول کمیته بولز به سوالات مربوطه به بخش خود پاسخ دادند.
احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در جمع بندی خود از جلسه نقد و بررسی عملکرد فدراسیون بولینگ و بیلیارد به توسعه زیرساخت ها در این رشته تاکید کرد و گفت: می دانیم که بولینگ و بیلیارد جز رشته هایی است که با مشکل زیربنایی مواجه است اما واقعیت این است که نباید همه توجه فدراسیون به بحث ورزش قهرمانی معطوف شود. ما باید این ورزش را در بخش همگانی نیز گسترش بدهیم. بنابراین باید ترتیبی داده شود که جوانان بیشتر سمت بولینگ و بیلیارد بیایند. کارکرد فرهنگی فدراسیون در داخل این مجموعه رضایت بخش بوده اما فعالیت ها برای فرهنگ سازی در بیرون از فدراسیون باید بیشتر شود.
وی در ادامه این مطلب افزود: توسعه زیرساخت ها هم از دل باشگاهها بیرون می آید. ما به دنبال این هستیم که نظام جامع باشگاه داری را در مجلس مصوب کنیم و آن را به شکل قانونی در بیاوریم. با توجه به این موضوع از فدراسیون بولینگ و بیلیارد هم می خواهیم که در بحث استاندارد سازی باشگاهها فعالیت بیشتری انجام بدهد و با به کار گیری افراد ذی صلاح، یک چرخه اقتصادی در این رشته به وجود بیاورد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به راه اندازی رشته بولز که جز رشته های زیرمجموعه فدراسیون بولینگ و بیلیارد است، توضیح داد: فدراسیون باید یک برنامه پنج ساله در خصوص رشته بولز ارائه کند تا برنامه ها و اهدافش در این رشته ترسیم شود. بولز (بولینگ روی چمن ) رشته ای است که روی چمن بازی می شود و بعد قهرمانی هم دارد. اما ما نیز پیشنهاد می کنیم که فدراسیون این رشته را در بخش سالنی هم راه اندازی کند تا از این طریق بتوانیم در حوزه سلامت و اوقات فراغت جوانان هم کار مفیدی انجام بدهیم. وزارت ورزش و جوانان هم در این زمینه پشتیبانی می کند تا بتواند زیرساخت ها را مهیا کند.
یکی دیگر موارد مورد بحث در این نشست قرار گرفتن رشته بولینگ در فهرست کاروان ورزش ناشنوایان ایران برای حضور در المپیک 2025 توکیو بود که دکتر دنیامالی در این باره توضیح داد: حضور در المپیک ناشنوایان برای ورزش کشور خیلی مهم است. ما از شما می خواهیم که تعامل لازم را با فدراسیون ورزش های ناشنوایان داشته باشید تا نماینده های بولینگ کشورمان را هم در این بازی ها داشته باشیم. چرا که می خواهیم از عنوان سومی مان در دوره قبل دفاع کنیم و حتی به نتایج بهتری برسیم. خوشبختانه فدراسیون بولینگ و بیلیارد اقدامات خوبی را در بخش بیلیارد معلولین انجام داده است. انشالله در ورزش ناشنوایان هم پیش قدم باشید. به هر حال ما در قبال این ورزشکاران که قشر خاص جامعه هستند، مسئول هستیم.
وزیر ورزش و جوانان همچنین از مسئولان این فدراسیون خواست که برنامه جدی تر برای جذب اسپانسر داشته باشند: فدراسیون نباید فقط متکی به منابع و اعتبارات داخلی باشد. این رشته ظرفیت خوبی دارد و باید اسپانسر جذب کند. وقتی اسپانسر بیاید به تبع آن نقش بانوان هم در ورزش پررنگ می شود. ما نیز در وزارت ورزش و جوانان تلاش می کنیم، مکانیزم واردات تجهیزات ورزشی را در کشور سرو سامان دهیم که تجهیزات و وسایلی که از خارج خریداری می کنید در گمرک نماند.
این خبر را در ارتباط ورزشی دنبال کنید.
منبع مهر