اخبار لحظه ای

نفت روی ۸۰ دلار ایستاد



ارتباط ورزشی:ارتباط ورزشی:به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۵۰ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش، ۸۰ دلار و ۷۹ سنت در هر بشکه بسته شد و ۱.۳ درصد رشد هفتگی نشان داد.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۰ سنت معادل یک درصد کاهش، در ۷۷ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه بسته شد و برای کل هفته، ۱.۷ درصد کاهش ثبت کرد.

فیلیپ فلاین، تحلیلگر ارشد گروه پرایس فیوچرز، در این باره گفت: تحریم‌ها علیه روسیه، باعث محدود شدن عرضه در اروپا، هند و چین می‌شود.

دولت بایدن یک هفته قبل، تحریم‌های گسترده‌تری را علیه تولیدکنندگان نفت و نفتکش‌های روسیه اعلام کرد.

دویچه بانک پیش‌بینی کرد در صورت مختل شدن تولید نفت روسیه به میزان یک میلیون بشکه در روز در سه ماهه دوم تا سه ماهه چهارم، قیمت نفت برنت ممکن است به ۹۰ دلار صعود کند. با این حال، این بانک خاطرنشان کرد چنین سناریویی ممکن است باعث شود اوپک و متحدانش، افزایش عرضه برنامه ریزی شده را عملی کنند که مستلزم دادن امتیاز به مقامات روسی است که به این ترتیب، رشد قیمت نفت را محدود می‌کند.

سرمایه‌گذاران همچنین در حال ارزیابی پیامدهای احتمالی بازگشت دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، به کاخ سفید در روز دوشنبه هستند. منتخب ترامپ برای تصدی وزارت خزانه‌داری، اعلام کرد آماده است تحریم‌های شدیدتری را علیه نفت روسیه اعمال کند.

با این حال، عاملی که رشد قیمت نفت را محدود کرد، اظهارات مقامات امنیت دریایی یمن بود که اعلام کردند با توافق آتش‌بس در غزه، احتمالا عملیات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ، متوقف خواهد شد. این عملیات، فعالیت کشتیرانی جهانی را در این منطقه مختل کرده و شرکت‌ها را ناچار کرده بود در بیش از یک سال گذشته، از مسیر طولانی‌تر و پرهزینه‌تر جنوب آفریقا استفاده کنند.

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی، روز جمعه، توافق آتش‌بس را تصویب و راه را برای بازگشت اولین گروگان‌ها از غزه در اوایل روز یکشنبه هموار کرد. این توافق همچنان مشروط به تصویب کابینه کامل بود که بعد از ظهر جمعه تشکیل شد.

 انتظارات برای تقاضای بهتر نیز تا حدودی از بازار نفت حمایت کرد. داده‌هایی که نشان داد تورم در آمریکا که بزرگترین اقتصاد جهان است، کاهش یافته، امیدها به کاهش نرخ بهره را تقویت کرد.

معامله‌گران همچنین در حال ارزیابی داده‌های جدید از چین هستند که بزرگترین واردکننده نفت جهان به شمار می‌رود. داده‌های روز جمعه نشان داد که اقتصاد چین، با هدف گذاری دولت برای رشد ۵ درصدی در سال گذشته، همخوانی داشته است. اما تولید پالایشگاه‌های نفت چین در سال ۲۰۲۴، به دلیل تقاضای راکد برای سوخت و کاهش حاشیه سود پالایش نفت، برای اولین بار در بیش از دو دهه گذشته، کاهش یافت.

شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز روز جمعه اعلام کرد تعداد دکل‌های حفاری نفت آمریکا که معیاری برای سنجش تولید آتی در این کشور است، هفته گذشته دو حلقه کاهش یافت و به ۴۷۸ حلقه رسید.

بر اساس گزارش رویترز، یک توده هوای سرد قطبی از روز جمعه، بخش‌های زیادی از آمریکا را فرا گرفت و دما به زیر صفر رسید که به معنای تقاضا برای نفت گرمایشی و متاثر شدن فعالیت‌های تولید از سرمای منجمدکننده است.

انتهای پیام

این خبر را در ارتباط ورزشی دنبال کنید.

منبع ایسنا

نوشته های مشابه