سایر ورزش ها

هاشم اسکندری: جشنواره رشته‌های بیلیاردی «بین‌المللی» می‌شود


هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد بزرگترین رویداد رشته های بیلیاردی که از روز شنبه (۱۳ بهمن) همزمان با ایام دهه فجر و با عنوان «جام وفاق» در تهران آغاز شد و چگونگی پیگیری این جشنواره طی سال های آینده توضیح داد.

وی گفت: بیش از ۹۰۰ ورزشکار از سراسر کشور در این جشنواره شرکت دارند که همگی جزو بهترین ها به حساب می آیند. ورود این نفرات به جشنواره اینگونه بوده که رقابت هایی در سطح شهرستان ها و سپس در سطح استان ها برگزار شده و برترین های آنها برای ورود به جشنواره سهمیه لازم را به دست آورده اند. بنابراین این رویداد علاوه بر سطح کمی، در سطح کیفی بالایی هم برگزار می شود.

رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با یادآوری اینکه جشنواره رشته های بیلیاردی به مدت ۱۵ روز در تهران پیگیری می شود، در مورد انتخاب عنوان «جام وفاق» برای آن خاطرنشان کرد: رئیس جمهور کشور همواره تاکید زیادی بر همدلی و یکدلی دارد، بنابراین تصمیم ما در مجموعه بولینگ و بیلیارد کشور هم این بود که با همین رویکرد رقابت ها را برگزار کنیم. انتخاب عنوان جام وفاق برگرفته از همین رویکرد بود.

وی به تنوع رشته ها در این رویداد اشاره داشت و ادامه داد: جشنواره رشته های بیلیاردی در بخش مردان در رشته های اسنوکر ۶ توپ و تیمی و پیشکسوتان، ناین بال انفرادی وتیمی و هی بال برگزار می شود و در بخش بانوان هم ورزشکاران شرکت کننده در رشته های اسنوکر، ناین بال و هی بال با هم رقابت می کنند.

اسکندری با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره ای با این گستردگی فرصتی مناسب برای استعدادیابی به حساب می آید، تصریح کرد: عملکرد ورزشکاران در جشنواره به نوعی تعیین کننده شرایط هر استان است اینگونه که نقاط ضعف و قوت استان ها و شهرستان های شان در هر رشته مشخص می شود. بدین ترتیب استان های پرکار تفکیک می شوند و مشخص می شود کدام استان ها و شهرستان ها به کار بیشتر و جدی تر نیاز دارند.

رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با تاکید بر اینکه برگزاری جشنواره رشته های بیلیاردی از هر حیث پر از «برکت» است و باید هر سال آن را دنبال کنیم، در مورد دلیل وقفه ایجاد شده میان ۲ دوره نخست این جشنواره با سومین دوره که در حال پیگیری است، توضیح داد.

هاشم اسکندری: جشنواره رشته‌های بیلیاردی «بین‌المللی» می‌شود

وی گفت: حواشی و مشکلاتی که طی سال های اخیر فدراسیون بولینگ و بیلیارد را درگیر کرده بود، اجازه کار حرفه ای و به این گستردگی را گرفته بود. بعد از تعیین تکلیف فدراسیون و به منظور جبران تمام روزهایی که از کار حرفه ای عقب افتادیم، حتی بعضا نیروهای فدراسیون در روزهای تعطیل هم مشغول به کار بودند تا حداقل بخشی از خلا ایجاد شده را پر کنند و به تدریج شرایط بازگشت به گذشته برای برگزاری این رویداد را فراهم کنند.

اسکندری با تاکید بر اینکه از این پس جایگاه جشنواره رشته های بیلیاردی در تقویم سالیانه فدراسیون ثابت خواهد بود، تصریح کرد: هر سال همزمان با ایام دهه فجر برگزارکننده این رویداد خواهیم بود. ضمن اینکه بین المللی شدن آن را هم در برنامه داریم. شاید این بخش از کار تدریجی و مثلا ابتدا با ورود کشورهای آسیایی آغاز شود و سپس به دعوت از کشورهای دیگر قاره ها کشیده شود و جهانی شود اما در هر صورت روی بین المللی شدن جشنواره تاکید داریم.

رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد در مورد جوایز نقدی تعیین شده برای برترین های شرکت کننده در رویداد جام وفاق گفت: برای برترین های هر رشته بخش مردان و زنان جوایز نقدی در نظر گرفته شده که مجموع آن یک میلیارد تومان می شود. علاوه بر این، نتایج مسابقات روی رنکینگ کشوری شرکت کنندگان هم تاثیرگذار خواهد بود.

اسکندری در پایان در مورد غیبت نفراتی مانند حسین وفایی و امیر سرخوش در جشنواره رشته های بیلیاردی گفت: سطح این ورزشکاران بسیار بالا و واقعا در حد رقابت های حرفه ای جهان است. شاید حضور این نفرات مانع از بروز توانمندی و دیدن شدن رشد دیگر ورزشکاران می شد در حالیکه غیبت شان این فرصت را ایجاد می کند تا دیگر اسنوکربازان توانایی و آمادگی خود را در رقابت با ورزشکارانی هم سطح خود نشان دهند.

این خبر را در ارتباط ورزشی دنبال کنید.

منبع مهر

نوشته های مشابه