آخرین اخبار

۳۶ میلیارد تومان دریافت کردیم امیدوارم ۱۴ میلیارد مابقی نیز پرداخت شود


۳۶ میلیارد تومان دریافت کردیم امیدوارم ۱۴ میلیارد مابقی نیز پرداخت شود

به گزارش جام جم آنلاین، مصطفی نکو لعل آزاد در نشستی خبری درباره آخرین وضعیت کاروان اعزامی ناشنوایان به بازی‌های آسیایی مالزی گفت: رسانه باید از ما حمایت لازم را داشته باشد تا خلائی که طی سالیان گذشته در این زمینه وجود داشته است برطرف شود. ناشنوایان نیاز به ورزش دارند و باید در کنار افراد شنوا ورزش کنند و خود را از افراد سالم جدا نبینند. اگر امکانات کافی باشد قطعا می‌توانیم جمعیت بیشتری از ناشنوایان را به سمت ورزش تشویق کنیم. امیدوارم روزی برسد که صد درصد ناشنوایان ورزش کنند و دیگر نگرانی برای سلامتی جسمی ناشنوایان نداشته باشیم. فدراسیون ناشنوایان پل مهمی برای خروج ناشنوایان از خانه است.

او تاکید کرد: مسابقات آسیایی قرار بود ۲۷ مهر تا ۱۰ آبان برگزار شوند که به دلیل برخی مسائل امنیتی و استقبال ضعیف تیم‌ها، میزبانی از سوی کنفدراسیون ورزش ناشنوایان آسیا از ایران گرفته و به مالزی داده شد.

رئیس فدراسیون ناشنوایان شعار کاروان را «فریاد صلح در سکوت» عنوان کرد و افزود: دهمین دوره بازی‌های آسیایی از ۱۰ تا ۱۹ آذر با حضور ۱۰ رشته ورزشی فوتبال، دوومیدانی، جودو، کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو، شطرنج، بولینگ، تنیس روی میز و بدمینتون است که از بین این رشته‌ها زنان در سه رشته فوتبال، کشتی آزاد و فرنگی و بولینگ حضور نخواهند داشت.

رئیس فدراسیون گفت: کاروان ما ۱۵۰ نفر است که ۷۳ نفر آن را مردان و ۲۱ نفر را بانوان تشکیل می‌دهد. در حقیقت ۹۷ ورزشکار و مابقی کادر فنی و همراه تشکیل خواهند داد.

او درباره جایگاه ایران در آسیا گفت: تاکنون به جایگاه بهتر از پنجمی دست پیدا نکردیم اما در این دوره هدفمان کسب جایگاه اولی است که امیدوارم محقق پیدا کند. در فوتبال با تیم‌های ژاپن، ازبکستان و عمان همگروه هستیم که اولین بازی ما با تیم ژاپن است.

لعل آزاد با تشکر از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک افزود: اگر حمایت‌های وزارت ورزش نبود این کاروان اعزام نمی‌شد. دستور وزیر بر این بود که این تیم حداکثری و قوی در بازی‌های آسیایی حضور پیدا کند. همچنین کمیته ملی المپیک یک میلیارد بابت اعزام کاروان به مالزی و یک میلیارد هم به بودجه فدراسیون اضافه کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. البته برای انجام این اعزام ارکان‌های مختلفی از جمله سازمان بهزیستی و اداره کل ورزش و جوانان استان تهران نیز همکاری لازم را داشتند که جای تشکر دارد.

او در پاسخ به این پرسش که از ۵۰ میلیارد تومانی که در آن زمان برای برگزاری بازی‌های آسیایی ناشنوایان در اختیار اداره کل ورزش و جوانان گذاشته شده بود چه مقدار صرف این اعزام شده است، خاطرنشان کرد: تا به الان ۳۶ میلیارد تومان اداره کل برای خرید لباس، رزرو بلیت، هتل و سایر مسائل مربوط به سفر در اختیار ما گذاشته که امیدوارم 14 میلیارد باقیمانده نیز تا قبل از اعزام به مالزی پرداخت شود. اگر امروز کاروان اعزام می‌شود به خاطر همین همکاری‌هاست.

رئیس فدراسیون ناشنوایان تصریح کرد: یک سال است که ورزشکاران ما شرایط سختی را در اردوها سپری می‌کنند که تامین هزینه‌های اردوها واقعا سخت و کمرشکن است؛ به طوری که تا امروز هشت میلیارد تومان هزینه اردوها شده است که خودمان پرداخت کردیم.

وی ادامه داد: هیات‌های استانی در برگزاری اردوها کمک کردند. اگر این کمک ها نبود مشکلات ما خیلی زیاد بود و ممکن بود اصلا نتوانیم کاروان را اعزام کنیم. من صمیمانه از همه تشکر می‌کنم چون تلاش کردند این کاروان زمین نماند. وزیر ورزش از دل و جون از ناشنوایان دفاع می‌کند که این خیلی برای ما ارزشمند است. امیدوارم با کسب نتایج خوب خستگی‌ها جبران شود. این بچه‌ها یک سال در اردوی کمرشکن حضور دارند و امیدواریم پاداش تلاشش را با کسب بهترین نتیجه دریافت کنند.

لعل آزاد در پاسخ به این سوال که آیا وزیر ورزش هم به مالزی سفر خواهند کرد یا خیر، افزود: دوست داریم وزیر ورزش هم حضور داشته باشند وظیفه ما ارسال دعوتنامه است. اگر وزیر ورزش حضور پیدا نکند به جای او ممکن است اسبقیان به مالزی بیاید.

رئیس فدراسیون ناشنوایان  همچنین درباره اختلاف فدراسیون با محمد پرگر، رئیس کنفدراسیون آسیا، اظهار کرد: سیاست وزارت ورزش این است که ما بتوانیم از نفرات ایرانی در کرسی‌های بین‌المللی حمایت کنیم. محمد پرگر را به عنوان نماینده ایران برای انتخابات آسیا معرفی کردیم. یک رای هم داریم و قطعا در این کنگره شرکت خواهم کرد و آن رای را به نماینده کشورم خواهم داد. ولی با همه این از نظر من ارتباط خوبی با آسیا نداریم و دلخوش هستیم نماینده داریم تا بچه‌های ما راحت تر در مسابقات شرکت کنند و در کمیته های آسیا نماینده بیشتر داشته باشیم. مهم است وقتی کسی در چنین جایگاهی قرار گرفت از این امتیاز برای کمک به کشورش استفاده کند. اقدام ما حمایتی است و حرف زیادی برای گفتن نداریم، معتقدم ظرفیت زیادی در کنفدراسیون آسیا داریم اما از آنجا که رئیس آنجا هم یک ایرانی است ولی چیز زیادی ندیدم.

او ادامه داد: گرفتن میزبانی برای ایران کار پرگر بود ولی از دست رفتن این میزبانی را نمی‌توانم به او نسبت بدهم. پرگر قهرمان المپیک است و حتی اگر رای نیاورد از او حمایت و از وجودش در فدراسیون استفاده خواهیم کرد.

نکو لعل آزاد در پاسخ به این پرسش که چرا تمام ۵۰ میلیارد تومان از بودجه میزبانی بازیهای آسیایی، در اختیار فدراسیون گذاشته نشد، خاطرنشان کرد: چون قرار بود میزبان تهران باشد وزیر ورزش ۵۰ میلیارد را به اداره کل ورزش و جوانان تهران داد اما وقتی بازی‌ها لغو شدند این پول در دست آنها ماند. آخرین گزارشی که گرفتم اداره کل ورزش و جوانان تهران هم به یک ریال این پول دست نزده است و با دستور وزیر این هزینه به ما داده شد. ۱۴ میلیارد باقی مانده که اگر نیاز باشد آن را دریافت خواهیم کرد. اگر همکاری جوادی نبود ما نمی‌توانستیم کارها را پیش ببریم. برگزاری اردوها به پای خودمان بود که چیزی حدود هفت میلیارد می‌شد و آن را پرداخت کردیم. اما هزینه تهیه لباس، خرید بلیت و حق شرکت در مسابقات را از این ۳۶ میلیارد تومان پرداخت کردیم.

لعل آزاد همچنین درباره آخرین وضعیت بدهی ایران به کنفدراسیون آسیا خاطرنشان کرد: ما هنوز هم به آسیا بدهکاریم ولی تعلیق نیستیم. بدهی فدراسیون جهانی مهم بود که خوشبختانه پرداخت شد. هفته گذشته از تعلیق جهانی خارج شدیم. حدود ۵۲ هزار دلار به آسیا بدهکاریم که هنوز به نتیجه نرسیدیم. تلاش بر این است که بخشی از این بدهی را در مالزی پرداخت کنیم.

او همچنبن درباره تغییرات رخ‌داده در کادر فنی تیم ملی فوتبال و اینکه گفته می‌شود این تغییرات با سفارش شروین اسبقیان بوده است،  خاطرنشان کرد: این اتفاق طبیعی است قرار نیست کسی تا ابد سرمربی یک تیم باشد. در فدراسیون چهار ماه بود اردو تشکیل شده بود اما وقتی اردوها را بررسی کردیم دیدیم کیفیت لازم را ندارد و مربی ارتباط خوبی با بازیکنان نداشت، مجبور شدیم کادر را تغییر دهیم اکنون اردوها بدون مشکل در حال برگزاری است و بهترین تیم را عازم مالزی می‌کنیم. تیم آماده‌ای داریم. اسبقیان نیز هیچ نقشی در این تغییرات نداشتند. شاید کسی را معرفی کرده باشد اما کسی توصیه‌ای به کادر فنی اضافه نشده و همه اختیارات در این زمینه با فدراسیون است.

رئیس فدراسیون ناشنوایان همچنین درباره پاداش پای سکوی ورزشکاران نیز گفت: پاداش پای سکو نداریم. آخرین باری که ورزشکاران ناشنوا مورد تقدیر قرارگرفتند زمان شهید رئیسی بود که قطعا در دولت جدید هم این اتفاق بر اساس برنامه‌ریزی انجام خواهد شد. دنیامالی به دنبال این است که پاداش ناشنوایان حداقل به اندازه ورزشکاران پارالمپیکی شود.

لعل‌آزاد در پایان اظهار کرد: برای کاروان می‌خواستیم اسپانسر بگیریم و قرارداد هم امضا کردیم ولی کنسل شد. اکنون نیز دنبال آن ۱۴ میلیارد نیستیم مسئولین می‌توانند به شکل دیگر به ما کمک کنند. تنها خواسته ما حمایت مسئولین از ورزشکاران ناشنواست.

این خبر را در ارتباط ورزشی دنبال کنید.

منبع جام جم آنلاین

نوشته های مشابه