از تختی تا رستمی؛ قهرمانانی که درس اخلاق و مردمداری را به نسلها آموختند
مهدی میرجلیلی در حاشیه بازدید دانشجویان بسیجی از کمپ تیمهای ملی کشتی در ویژه برنامه «پیشگامان رهایی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: یکی از مظاهر پیشرفت در حوزه ورزش، همین کمپ تیم ملی کشتی است که با روحیه جهادی و انقلابی ایجاد شده است. این زیرساختها باعث شدهاند تا جوانان غیرتمند ایرانی در عرصههای بینالمللی افتخارآفرینی کنند.
اهمیت پشتوانهسازی در ورزشهای پایه
وی بر نقش جوانگرایی در موفقیت ورزش کشور تاکید کرده و افزود: جوانان ما در فدراسیونهایی مانند کشتی و تکواندو توانستهاند در سنین ۲۱ تا ۲۲ سالگی در المپیک مدالآوری کنند. این نشان میدهد که با شناسایی و مهارتدهی به استعدادهای جوان میتوان پشتوانههای قوی برای تیمهای ملی ایجاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر به ورزشهای پایه و پشتوانهسازی توجه نشود، در آینده با مشکلات جدی روبهرو خواهیم شد.
الگوسازی از قهرمانان اخلاقمدار
رئیس بسیج ورزشکاران با تاکید بر ضرورت الگوسازی از قهرمانان ورزش کشور، گفت: ورزشکارانی مانند مرحوم جهان پهلوان تختی نهتنها در میدان ورزش، بلکه در اخلاق و مردمداری نمونه بودند. امروز نیز ورزشکارانی داریم که ارزشهای اخلاقی و معنوی را سرلوحه کار خود قرار دادهاند.
او ادامه داد: وظیفه همه نهادهای ورزشی و رسانهها این است که این قهرمانان را به نسل جوان معرفی کنند.
اقدامات ارزشمند قهرمانان باید بیشتر دیده شود
میرجلیلی در پایان با اشاره به اقدام روحالله رستمی، قهرمان پارالمپیکی، گفت: روحالله رستمی که انگشتر اهدایی مقام معظم رهبری را برای آزادسازی زندانیان اهدا کرد، نمونهای از این اقدامات ارزشمند است.
او در پایان گفت: چنین اقدامات ارزشمندی باید بیشتر دیده شوند و از زندگی و فعالیت این قهرمانان در قالب مستند و تیزر به نسل جدید آموزش داده شود.
این خبر را در ارتباط ورزشی دنبال کنید.
منبع دانشجو